Inna wersja zwyczajnego fileta z kurczaka.
piątek, 30 października 2015
poniedziałek, 26 października 2015
czwartek, 22 października 2015
piątek, 9 października 2015
Paella z chorizo i fasolką szparagową
Przepis zainspirowany moim udziałem w warsztatach kulinarnych u Adriana Feliksa, których tematem przewodnim była kuchnia hiszpańska.
Szczerze polecam warsztaty w Studiu Kulinarnym Spoon, świetna atmosfera, profesjonalizm, wiele cennych wskazówek, no a na koniec najważniejsze - jedzenie przygotowanych dań. w miłym towarzystwie.
To na pewno nie były moje ostatnie warsztaty w tym miejscu!
Teraz zabieramy się do gotowania :)
Szczerze polecam warsztaty w Studiu Kulinarnym Spoon, świetna atmosfera, profesjonalizm, wiele cennych wskazówek, no a na koniec najważniejsze - jedzenie przygotowanych dań. w miłym towarzystwie.
To na pewno nie były moje ostatnie warsztaty w tym miejscu!
Teraz zabieramy się do gotowania :)
piątek, 2 października 2015
Subskrybuj:
Posty (Atom)